muziekliefhebbers genieten van tuinwandeling

Ruim zestig muziek- en tuinliefhebbers hebben zondagmiddag genoten van een muzikale tuinwandeling door de biologische kruidentuin van De Kruidenhoeve op Den Oosterhuis.

Het tuinkoor van De Kruidenhoeve nam de bezoekers mee langs folksongs uit alle windstreken. O.a. het zonnige ‘De Colores’, en ‘Au bord de la rivière’, het ingetogen ‘Anthem’ en ‘The last rose of summer’, een blokje Ierse pubsongs, uitgevoerd op verschillende locaties in de tuin; het vond een gewillig en goedkeurend oor bij de toehoorders. Met name de afwisseling van de songkeuze en de ongedwongen sfeer werd na afloop geprezen. Accordeonist Wytze Ferwerda kreeg iedereen mee met een spontaan Wilhelmus als opwarmertje voor de voetbalkraker tegen Mexico.

Zie ook www.kruidenhoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.