Home / archiefcentraal / militairen bezoeken streekmuseum ommen

militairen bezoeken streekmuseum ommen

Keep Them Rolling houdt militaire voertuigen in stand uit de Tweede Wereldoorlog. Het ging de in militair uniform gestoken gasten met name ook om de afdeling Tweede Wereldoorlog in het museum. Daar werd ze de geschiedenis van de Besthmenerberg uitgelegd met de periode van Krishnamurtie en die van het Strafkamp Erika.

Vervolgens werd een bezoek gebracht aan het gedenkmonument op de Bestmenerberg. De ‘invasie’ van de oude militaire voertuigen zorgde voor veel bekijks. Het museum maakte een foto van de opstelling van een gedeelte van de voertuigen op het gazon voor het museum.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.