Home / archiefcentraal / meer kunst dan ooit op montmartre in ommen

meer kunst dan ooit op montmartre in ommen

Het begon ooit met zes kunstenaars, maar zondag stonden er maar liefst 31 kunstenaars op de Montmartre in Ommen. Onder prachtige, zomerse omstandigheden genoot iedereen op het Kerkplein van de kunst.

Ook op zondagmiddag 3 augustus en zaterdagmiddag 23 augustus is het Kerkplein in Ommen van 13.00 tot 17.00 uur weer het decor voor de Montmartre. Schilders, keramisten, beeldhouwers en houtbewerkers en andere kunstenaars presenteren zich rond de kerk in Ommen.

De kunstenaars, laten hun werk zien, en zij zullen allen actief aan het werk zijn. Kom kijken hoe zij hun “kunsten” beoefenen, en maak een praatje met ze, ze vertellen graag over hun werk. Ook kunt u hun zeer originele werken aanschaffen. Uiteraard bieden de terrassen rond het plein een oplossing voor de dorstige mens.

Wil je meer weten of wil je je als kunstenaar willen aanmelden voor dit ‘unieke en intieme’ evenement, neem dan contact op met Hester Jans-Molenberg via 0529-450661/06-48646189 of bag.jans@kpnmail.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.