Home / archiefcentraal / kids nemen afscheid van de hoekstee

kids nemen afscheid van de hoekstee

De kinderen uit groep 8 van PCBS De Hoekstee in Beerzerveld hebben woensdagavond afscheid genomen van de school. Over alle kinderen werd op deze avond iets verteld. Ook waren er veertien mooie liedjes gemaakt die gingen over onder andere de schooltijd en de hobby’s van de kinderen.

De kinderen kregen aan het einde van de avond een mooi portret van zichzelf mee. Foto’s van deze leuke avond en van de musicalavond van vrijdag 30 juni staan op de site van De Hoekstee, www.hoekstee.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.