Home / archiefcentraal / infokast nieuwleusen synergie op grote markt

infokast nieuwleusen synergie op grote markt

Op dit moment hangt in de kast de folder van de veiling die op 16 augustus in de kringloopwinkel wordt gehouden. Ook is een folder geplaatst waarop de algemene doelstellingen van de coöperatie staan. Het bestuur gebruikt naast het info bord meerdere middelen om hun activiteiten onder de aandacht te krijgen.

Alle leden en aspirant leden, dit zijn inwoners die zich hebben aangemeld voor het glasvezelproject krijgen regelmatig een informatiebrief. Verder wordt er door de vele vrijwilligers hard aan gewerkt om in de bestuursruimte bij de kringloopwinkel aan de Grift een algemeen informatiepunt te maken waar de bewoners over alle initiatief groepen kunnen worden geïnformeerd.

Belangrijkste agendapunten voor de komende tijd van de coöperatie zijn de Led-verlichting, de aanleg van een glasvezelnetwerk in Nieuwleusen en het buitengebied en onderzoek naar de mogelijkheden voor een of meerdere windturbines . De coöperatie heeft als belangrijkste doelstelling het dorp Nieuwleusen leefbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Alle activiteiten die geld opleveren worden weer geïnvesteerd in de eigen samenleving.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.