Home / archiefcentraal / in beeld truckfestijn balkbrug

in beeld truckfestijn balkbrug

Balkbrug stond dit weekend weer in het teken van het jaarlijkse Truckfestijn. Jong en oud genoot van allerlei activiteiten, muziek, vrachtauto’s en gezelligheid voor het hele gezin. Voor iedereen was er wel iets om naar te kijken of aan mee te doen. Zo was er een kermis, een try-truck en meer dan 150 voertuigen.

Van Buuren Opleidingen was er weer zijn met ‘Try the Truck’, een éénmalige rijles op een vrachtauto en voor chauffeurs ook op een LZV. Er stond een markt en een kermis verschillende optredens, waaronder de feestband Face tot Face en Henk Wijngaard, maakten het feest compleet. Ook konden de chauffeurs dit jaar weer laten zien wie van hun de sterkste is, door mee te strijden in de wedstrijd ‘Sterkste Chauffeur’. En de Minitruckers waren ook dit jaar weer een regelrechte hit.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.