Home / archiefcentraal / heel warm heel druk en heel gezellig

heel warm heel druk en heel gezellig

Beter hadden ze het niet kunnen treffen. Het was woensdag werkelijk fantastisch weer voor de allereerste officiële Bissinghdag van 2014. De organisatie van Sport & Voices was dan ook heel blij. En natuurlijk niet alleen de organisatie. De terrassen zaten overvol en in het hele centrum was het één grote gezelligheid.

De dag stond, zoals de naam natuurlijk al zegt, volledig in het teken van Sport en Voices. Het plein rondom de kerk stond overvol met mensen die genoten van de zangtalenten. Na elk optreden werd er uitvoerig jurycommentaar gegeven door onder andere TVOH-deelneemster Anja Dalhuisen. Vanavond wordt bekend wie er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Om het sportgedeelte van de dag kon je niet heen. Op de Markt werd gebeachvolleybald, er was beachsoccer, je kon paardrijden, springen op een groot kussen, skeeleren, sjoelen, darten en nog veel meer. En natuurlijk kon er ook gestruind worden langs kramen en de rommelmarkt.

Bij dit artikel vind je alvast een fotoverslag van de woensdagmiddag. Morgen vind je op www.vechtdalcentraal.nl een uitgebreid fotoverslag van de hele dag.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.