Home / archiefcentraal / hardloopster buiten westen geslagen

hardloopster buiten westen geslagen

Omstreeks 20.35 uur belde het slachtoffer een familielid om aan te geven dat zij gewond in het park lag. Toen een ander familielid ging kijken, trof zij de vrouw liggend op de grond aan. Zij had verwondingen aan haar hoofd. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis waar een zware hersenschudding werd geconstateerd. De vrouw verklaarde dat zij aan het hard lopen was in het parkje toen er plotseling een man achter een boom vandaan kwam en haar een klap gaf. Hierdoor kwam zij ten val en verloor ze even het bewustzijn. De man zou een zwart vest of zwarte trui met capuchon dragen.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van het voorval. Personen die rond de genoemde tijdstippen iets hebben gezien in de omgeving van het parkje dat met de zaak te maken kan hebben, worden gevraagd contact op te nemen met het politieteam Dalfsen/Ommen via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.