Home / archiefcentraal / gvn feliciteert nieuwe juniorassistenten

gvn feliciteert nieuwe juniorassistenten

Nicole Vink, Fleur Stolte, Lindsey Mijnheer, Judith Huls, AnneRolien Kouwen, Amanda Spijker, Esmee Strijker, Carlijn Muller en Dorien Hulsman hebben het afgelopen jaar op maandagmiddag mee geholpen en laten zien dat ze, naast gym, ook op een andere leuke manier met gym bezig kunnen zijn. Tijdens hun stage jaar hebben ze alle opdrachten vervuld en zijn ze op 30 juni beloond met een certificaat voor junior assistent! Een resultaat om als vereniging trots op te zijn!

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.