Home / archiefcentraal / foto van de week pauw in hertenkamp ommen

foto van de week pauw in hertenkamp ommen

Speciaal voor Vechtdal Centraal maakt fotografe Annet Jonker elke week een leuke foto in de regio. Deze week: Eén van de prachtige pauwen die in het hertenkamp in Ommen lopen. Voor wie ook mooie foto’s wil maken met een spiegelreflex- of compactcamera: je kunt je ook weer opgeven voor de basiscursus fotografie, die eind augustus weer gaat starten. In vijf avonden leer je op een makkelijke manier met je eigen camera betere en mooiere foto’s maken. Voor meer info en opgave: www.annetjonker.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.