Home / archiefcentraal / foto van de week hek op de mataram

foto van de week hek op de mataram

Speciaal voor Vechtdal Centraal maakt fotografe Annet Jonker elke week een leuke foto in de regio. Deze week: het monument Hek op de Mataram aan de Poppenallee in Dalfsen. Het is het toegangshek tot het terrein waar in de achttiende eeuw een buiten stond van het geslacht Rouse. Rond 1800 werd dit vervangen door het, een eeuw later afgebroken, buiten Mataram.

Voor wie ook mooie foto’s wil maken met een spiegelreflex- of compactcamera: je kunt je ook weer opgeven voor de basiscursus fotografie, die eind augustus weer gaat starten. In vijf avonden leer je op een makkelijke manier met je eigen camera betere en mooiere foto’s maken. Voor meer info en opgave: www.annetjonker.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.