festival de vecht met regionale toppers

De Vechtoever vormt op vrijdag 22 augustus vanaf 20.00 uur het decor voor een spetterend Concert aan de Vecht met een gevarieerd aanbod aan artiesten. Een muziekspektakel met als optredende artiesten zangeres Ilse van Dijk, musicalster Abke Bruins, de winnaars van The Voice of Ommen 2014, Anja Dalhuisen & band en de feelgood band Memory Lane. Na deze optredens wordt het Concert aan de Vecht afgesloten met een swingende After-Party.

Alle artiesten komen uit de regio en geven een spetterend optreden vanaf een groot podium op de oever van de Vecht naast de Vechtbrug en Hotel de Zon. Naast het podium wordt een festivalterrein ingericht met een hospitality tent waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Kleintje Festival wordt voor het eerst georganiseerd om het tussenliggende jaar tussen het driedaagse grote Festival de Vecht, dat om het jaar georganiseerd wordt, toch een muzikale happening aan de Vecht te kunnen presenteren aan het publiek.

Artiesten

Ilse van Dijk is een muzikaal talent van nog maar 16 jaar en komt uit Linde. Zij speelt sinds twee jaar piano en beschikt over een fantastische stem. Zij zal het Concert aan de Vecht openen met een paar prachtige songs, waarbij ze zichzelf begeleidt op de piano.

The Voice of Ommen heeft ook nu weer drie jonge talenten uitgeroepen tot winnaars. Manon Bosch, Anna Westerling en Rick van den Top laten horen en zien,dat ze terechte winnaars zijn. Zangeres, actrice en musicalster Abke Bruins heeft al op het podium van Festival de Vecht gestaan en dat smaakte naar meer. Tijdens het Concert aan de Vecht zingt ze, met pianobegeleiding, enkele prachtige songs, waaronder van Marco Borsato en Ramses Shaffy.

Anja Dalhuisen wordt wel de female Voice of Holland genoemd. Ze komt uit Hardenberg en wist met haar warme, soulvolle stem in 2012 de halve finale te halen. Ze zong al voor ze kon praten en met haar band The Funky Soulmates zorgt ze voor een spectaculair optreden. De hekkensluiters zijn de vier mannen van Memory Lane. Afkomstig uit Ommen en Dalfsen presenteert deze band golden oldies van onder andere Van Morrison, Crowded House en Stephen Stills. Allemaal in een eigen jasje.

Net als bij Festival de Vecht brengt ook Kleintje Festival de Vecht op spectaculaire en sfeervolle wijze de Vecht, de regio, muziek, cultuur en mensen samen. Voor een unieke beleving op een unieke locatie. Kaarten voor het Concert aan de Vecht zijn te koop via www.festivaldevecht.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.