Home / archiefcentraal / eerste lustrum lelieshow lemelerveld bloeit

eerste lustrum lelieshow lemelerveld bloeit

De lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! viert dit jaar haar eerste lustrum. En bij een lustrum horen bloemen…, leliebloemen. De arrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas tekenen wederom voor het ontwerp en de realisatie van de show. Hierin zullen duizenden lelies figureren, waarbij menig bezoeker verrast zal worden omtrent de enorme variatie in soorten, kleuren, en type lelies.

Vorig jaar was het thema ‘Colours & Trends’, een hip en trendy thema, waarin de lelies werden verwerkt. Dit jaar wordt een totaal andere richting gekozen. Het thema van de lelieshow in 2014 is: ‘Bollenteelt, door de jaren heen’. In het decor zullen allerlei attributen en materialen worden verwerkt, welke met de bollenteelt te maken hebben. Dat Jan en Willy iedereen weer gaan verrassen, daar kun men op rekenen. Maar hoe? Kom dat zelf maar bekijken.

Na het succes van vorig jaar, zal dit jaar voor de tweede maal, de ‘Bloemsierkunst wedstrijd met lelies’ voor amateurs worden georganiseerd. Op diverse dagen, kunnen enthousiaste amateur bloemschikkers een mooi en creatief bloemarrangement met lelies maken. Vervolgens kan het publiek in het weekend hun voorkeursstem uitbrengen. De uiteindelijke winnaar wordt dus gekozen door het publiek. Zie voor meer informatie www.lemelerveldbloeit.nl

Lemelerveld b(l)oeit! is geopend van woensdag 6 augustus tot en met zondag 10 augustus. Openingstijden van 10.00 tot en met 21.00 uur en op de zondag van 12.00 tot en met 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Het adres van Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, is Dorpsstraat 2, 8152 BL in Lemelerveld.

Voor informatie: www.lemelerveldbloeit.nl of like defacebookpagina Lelieshow Lemelerveld bloeit.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Home / archiefcentraal / eerste lustrum lelieshow lemelerveld bloeit

eerste lustrum lelieshow lemelerveld bloeit

De lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! viert dit jaar haar eerste lustrum. En bij een lustrum horen bloemen…, leliebloemen. De arrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas tekenen wederom voor het ontwerp en de realisatie van de show. Hierin zullen duizenden lelies figureren, waarbij menig bezoeker verrast zal worden omtrent de enorme variatie in soorten, kleuren, en type lelies. De organisatie stuurde ons een bericht.

‘Vorig jaar was het thema ‘Colours & Trends’, een hip en trendy thema, waarin de lelies werden verwerkt. Dit jaar wordt een totaal andere richting gekozen. Het thema van de lelieshow in 2014 is: ‘Bollenteelt, door de jaren heen’. In het decor zullen allerlei attributen en materialen worden verwerkt, welke met de bollenteelt te maken hebben. Dat Jan & Willy ons weer gaan verrassen daar kan men op rekenen. Maar hoe?: komt het zien!

Na het succes van vorig jaar, zal dit jaar voor de tweede maal, de ‘Bloemsierkunst wedstrijd met lelies’ voor amateurs worden georganiseerd. Op diverse dagen, kunnen enthousiaste amateur bloemschikkers een mooi en creatief bloemarrangement met lelies maken. Vervolgens kan het publiek in het weekend hun voorkeursstem uitbrengen. De uiteindelijke winnaar wordt dus gekozen door het publiek. Zie voor meer informatie www.lemelerveldbloeit.nl

Lemelerveld b(l)oeit! is geopend van woensdag 6 augustus t/m zondag 10 augustus. Openingstijden van 10.00 t/m 21.00 uur en op de zondag van 12.00 t/m 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 4,- p.p., kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Het adres van Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, is Dorpsstraat 2, 8152 BL te Lemelerveld.

Voor informatie: www.lemelerveldbloeit.nl of like onze facebookpagina Lelieshow Lemelerveld bloeit.’

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.