eerste lustrum lelieshow lemelerveld bloeit

De lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! viert dit jaar haar eerste lustrum. En bij een lustrum horen bloemen…, leliebloemen. De arrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas tekenen wederom voor het ontwerp en de realisatie van de show. Hierin zullen duizenden lelies figureren, waarbij menig bezoeker verrast zal worden omtrent de enorme variatie in soorten, kleuren, en type lelies.

Vorig jaar was het thema ‘Colours & Trends’, een hip en trendy thema, waarin de lelies werden verwerkt. Dit jaar wordt een totaal andere richting gekozen. Het thema van de lelieshow in 2014 is: ‘Bollenteelt, door de jaren heen’. In het decor zullen allerlei attributen en materialen worden verwerkt, welke met de bollenteelt te maken hebben. Dat Jan en Willy iedereen weer gaan verrassen, daar kun men op rekenen. Maar hoe? Kom dat zelf maar bekijken.

Na het succes van vorig jaar, zal dit jaar voor de tweede maal, de ‘Bloemsierkunst wedstrijd met lelies’ voor amateurs worden georganiseerd. Op diverse dagen, kunnen enthousiaste amateur bloemschikkers een mooi en creatief bloemarrangement met lelies maken. Vervolgens kan het publiek in het weekend hun voorkeursstem uitbrengen. De uiteindelijke winnaar wordt dus gekozen door het publiek. Zie voor meer informatie www.lemelerveldbloeit.nl

Lemelerveld b(l)oeit! is geopend van woensdag 6 augustus tot en met zondag 10 augustus. Openingstijden van 10.00 tot en met 21.00 uur en op de zondag van 12.00 tot en met 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Het adres van Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, is Dorpsstraat 2, 8152 BL in Lemelerveld.

Voor informatie: www.lemelerveldbloeit.nl of like defacebookpagina Lelieshow Lemelerveld bloeit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.