Home / archiefcentraal / clinic beljon op concours hoonhorst

clinic beljon op concours hoonhorst

Rijvereniging en ponyclub de Bergruiters verzorgt ook dit jaar weer een concours in Hoonhorst. Dit jaar vindt het concours plaats op zaterdag 26 juli en zondag 27 juli. Met dank aan de grondeigenaren, vele vrijwilligers en sponsoren zal het terrein aan de Tibbensteeg weer omgetoverd worden tot een mooi en gezellig wedstrijdterrein. Zondag geeft Femke Beljon om ongeveer 14.00 uur een clinic.

Op beide dagen begint het concours om ongeveer 9.00 uur. Op zaterdag komen eerst de pony’s aan de start in de dressuur en in het springen. ’s Middags vanaf ongeveer 15.00 uur zullen de paarden aan de start verschijnen in de dressuur en in het springen. Op zaterdagavond zullen rond 21.00 uur de laatste combinaties in de baan verschijnen. Zondag zullen er wederom paardencombinaties de strijd met elkaar aan gaan, van de klasse B tot en met de klasse ZZ, zowel in de dressuur als in het springen.

Beide dagen is er een springkussen voor de kinderen aanwezig. De toegang is gratis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.