Home / archiefcentraal / bibi bezoekt eindfeest peuterspeelzaal nleusen

bibi bezoekt eindfeest peuterspeelzaal nleusen

Op de laatste dagen voor de zomervakantie vieren de peuters van Doomijn peuterspeelzaal Koningin Julianalaan het eindfeest. De peuterspeelzaal is door de leidsters en een groep enthousiaste ouders omgetoverd in een boerderij wereld. Compleet met een hooischuur, een koe die ranja geeft als je hem melkt en mooie versieringen.

Voordat alle verklede peuterboeren en boerinnetjes met het feest kunnen beginnen gaat opeens de bel en staat Bibi voor de deur met haar kruiwagen. In de kruiwagen zit een DVD en cadeautjes voor de kinderen. Bibi gaat snel mee naar binnen. We gaan eerst een filmpje kijken en dan heerlijk spelen.

Daarna kan het feest beginnen. Er is veel speelplezier in de ballenbak, op het springkussen en met de verschillende spelletjes zoals blikgooien. Ook is er een echte pony waar de boertjes en boerinnetjes een ritje op mogen maken. Ter afsluiting van het feest worden er lekkere pannenkoeken gebracht door de ouders. Een feest met veel plezier en veel lekkers.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.