Home / archiefcentraal / belg aan kop in kokkiebikes tourspel

belg aan kop in kokkiebikes tourspel

Wim Mahieu heeft ons regionale Tourspel gekaapt. De Belg gaat namelijk aan kop in het Kokkiebikes NuCentraal Tourspel. Na vier etappes heeft ‘Burzum’ 1274 punten verzameld. Hij wordt op de voet gevolgd door Lenze Brouwers (1267 punten) en de tourploegen ‘Jackson’ en ‘SjonnieM’ die allebei 1254 punten hebben.

De eerste dagen van de Tour waren roerig. Met als opvallendste punt natuurlijk het uitvallen van sprintfavoriet Mark Cavendish. De valpartij van klassementsrenners Froome en Mollema van afgelopen dinsdag kan daar nog wel bij. Met een loodzware kasseienetappe voor de boeg op deze woensdag, is het voor alle gevallen renners hopen dat ze genoeg hersteld zijn voor de uitputtingsslag van de vijfde etappe.

Woensdag kan een doorslaggevende etappe worden. Zoals eerder gezegd: Loodzwaar en het weer werkt niet mee. Oerhollandse regen klettert neer op de Tourrenners. Is het Tourklassement woensdagavond nog hetzelfde als woensdagmorgen? En hoe zit het met onze Tourpoule?

Zie na afloop van de etappe deze link.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.