Home / archiefcentraal / amerikaanse haalt zwemdiploma in beerze

amerikaanse haalt zwemdiploma in beerze

De 8-jarige Justa uit New York in de Verenigde Staten heeft vorige week haar zwemdiploma behaald bij Zwemschool Beerze Bulten. Justa heeft een Nederlandse moeder en verbleef gedurende haar vakantie in Nederland op Beerze Bulten. Beerze Bulten bood Justa de mogelijkheid om tijdens haar vakantie bij Beerze Bulten zwemlessen te volgen om zo haar A-diploma te behalen.

In Amerika leren kinderen slechts eenvoudige vaardigheden als borstcrawl en rugcrawl. Bij Zwemschool Beerze Bulten leerde ze onder andere schoolslag en de enkelvoudige rugslag. Doordat Justa de vaardigheden snel oppakte en er bij Beerze Bulten in kleine groepen en 2-uurs lessen wordt gezwommen kon ze, voordat ze terug naar Amerika ging, haar A-diploma halen.

In de zomerperiode worden er bij Beerze Bulten 7 dagen in de week zwemlessen gegeven van 08:00 uur tot 10:00 uur. Kinderen die bij Beerze Bulten hun vakantie doorbrengen kunnen hierdoor (privé) zwemlessen volgen en werken aan hun vaardigheden. Dit is ook mogelijk voor gasten die een (voor)seizoensplaats bij Beerze Bulten hebben geboekt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.