Home / archiefcentraal / zonnig jeugdsixday toernooi vv lemelerveld

zonnig jeugdsixday toernooi vv lemelerveld

Onder prachtige weersomstandigheden is afgelopen vrijdag het jaarlijkse jeugdsixday toernooi van de vv Lemelerveld afgewerkt. Zo’n 130 spelers en speelsters verdeeld over 16 teams streden om de hoogste eer namelijk 1e worden in de poule. Vele teams van vriendjes en vriendinnetjes hadden zich aangemeld. De vele meegekomen supporters zorgden voor een leuke sfeer.

Na afloop van het toernooi vond voor de kantine de prijsuitreiking plaats. De winnende teams kregen medailles. Dat het enorm spannend was bleek wel uit het feit dat er in één poule 2 teams het zelfde aantal punten hadden. Het doelsaldo was beslissend voor de eerste plaats.

Voor alle deelnemers was er een herinneringsvaantje en natuurlijk een heerlijke versnapering. De wedstrijden werden begeleid door scheidsrechters van onze club. Het secretariaat met Romy en Suzan Exel achter de tafel regelden dat alles geldjes verliep.

Wat opviel was het grote aantal meisjes dat deelnam aan het toernooi. Mochten ze verdere interesse hebben of lid willen worden van de vv Lemelerveld dan kunnen zij contact opnemen met Toke Schokker telefoon 372532.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.