wk pool mark jan voorspelde zwak spanje

Wie van tevoren had voorspeld dat Spanje na twee duels met lege handen stond, zou door velen voor gek worden verklaard. Maar niet door Mark-Jan Scholten (The bobster). Hij had namelijk als enige (!) van de huidige top 10 van de NuCentraal WK-pool voorspeld dat Spanje nul punten zou overhouden aan de ontmoetingen met Nederland en Chili. Dat is nog eens inzicht! Het bracht hem van plek 9 naar plek 5.

Volgens Mark-Jan hoeft Oranje zich overigens geen zorgen te maken over de ontmoeting met de sterke Chilenen. Die gaan we zijns inziens namelijk met 3-0 winnen.

Vanavond spelen Colombia en Ivoorkust tegen elkaar en gaan Uruguay en Engeland de strijd aan. Vannacht staat het duel tussen Japan en Griekenland op het programma. De voorspellingen van Mark-Jan? Respectievelijk 1-1, 3-1 en 3-2. We gaan het zien!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.