wk pool klassement op zijn kop

Ook Uruguay pakte de winst tegen de Italianen, al zal iedereen het nog hebben over de idiote beet van Luis Suárez in de schouder van een Italiaan.

Plek 1 in de pool wordt nu bezet door Sil Huysmans. Dat komt vooral door de winst van Griekenland op Ivoorkust. Ook de winst van Colombia op Japan zorgde ervoor dat hij de nummers 1 en 2 in deze poule correct voorspelde. Rob Westenenk is gezakt naar de tweede plaats. Ook al voorspelde hij het goed dat Colombia zou winnen, ging dit niet gepaard met het juiste resultaat. De andere wedstrijden van gisteren leverden geen punten op voor Rob.

Opmerkelijke nieuwkomer in de top 3 is Mark Groot Bronsvoort. Gisteren stond hij nog op plaats 97(!), maar mede doordat hij de wedstrijden Griekenland-Ivoorkust en Uruguay-Italië goed voorspelde staat hij nu op de derde plaats in onze WK-pool. Het verschil in de top 3 is erg klein; Sil heeft 586 punten, Rob 569 en Mark 558. Ze worden flink op de hielen gezeten door de rest van de top 10. Het verschil tussen nummer 3 Mark en nummer 10 Peter Haarman bedraagt namelijk slechts 16 punten.

Vanavond worden de wedstrijden in groep E en F gespeeld. In groep E speelt Honduras tegen Zwitserland en Frankrijk moet aantreden tegen Ecuador. In groep F speelt Argentinië tegen het nog niet gepasseerde Nigeria en moet het al uitgeschakelde Bosnië het opnemen tegen Iran. In de voorspellingen voor de wedstrijden van vanavond zijn de heren in de top van het klassement erg verdeeld. Ze denken allen echter wel dat Argentinië gaat winnen van Nigeria, maar omdat alles zo dicht bij elkaar staat zal het stuivertje wisselen worden in de top van het klassement. We zijn benieuwd!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.