wennemars arjen robben wordt topscorer

“Ik hoop echt dat het Nederlands Elftal gaat winnen. Natuurlijk krijg je een zware kluif aan Spanje, maar van Chili en Australië hoef je zeker niet te verliezen. Als je dan de poulefase doorkomt, komt het echte werk. Maar waarom zou dat niet kunnen? Ajax werd ook van de mat gespeeld door PEC Zwolle. Wie had dat verwacht. Daarom bekijk ik het vanuit die hoek, positief blijven en met z’n allen achter het Nederlands elftal gaan staan.”

Er zijn namelijk volgens Wennemars genoeg jonge jongens die de steun van het volk wel kunnen gebruiken. “Sommige Nederlanders zijn in mijn ogen wel wat te negatief tegenover de jonge garde. Je kan niet verwachten dat ze ineens de sterren van de hemel spelen. Maar ik zie genoeg lichtpuntjes onder die jongens. Kijk nou eens naar een Jasper Cillessen. Hij heeft een geweldig seizoen gespeeld bij Ajax, misschien kan hij wel uitgroeien tot een steunpilaar van het elftal. Je weet het maar nooit”.

Er is hoop bij Erben, maar toch denkt hij dat Nederland wel zijn meerdere zal moeten erkennen in Brazilië. Hij denkt dat zij toch wel de gedoodverfde favoriet zijn voor het binnenslepen van de titel.

Erben Wennemars, oud-schaatser, sportman in hart en nieren en analist bij de NOS

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.