Home / archiefcentraal / wanders presenteert en signeert boek bij bruna

wanders presenteert en signeert boek bij bruna

Schrijver en oud-journaal presentator Gijs Wanders presenteert op zaterdag 14 juni zijn nieuwste boek Rafels van Rio aan Ommen. Hij kan het boek desgewenst voorzien van een handtekening.

Bondscoach Louis van Gaal nam op maandag 14 mei in theater DeSmet in Amsterdam het eerste exemplaar van Rafels van Rio in ontvangst van Gijs Wanders. (Van Gaal: ‘De betrouwbaarste journalist die ik ken, en dat wil wat zeggen’)

Voorafgaand aan de signeersessie zal Gijs een korte presentatie van ongeveer een half uur verzorgen. Je kunt dit zelf gratis meemaken bij Bruna Ommen aan de Kruisstraat 3 in Ommen.

Rafels van Rio

In Rafels van Rio neemt Gijs Wanders de lezer mee naar Brazilië. Met een gestolen wereldcup begint het verhaal van de bewoners van de favelas, de sloppenwijken van Rio. Met het WK Voetbal in zicht verschijnt hiermee een boek dat het actuele verhaal vertelt over de andere kant van Rio de Janeiro, die niet onopgemerkt mag blijven. Rafels van Rio biedt een verontrustende blik in de wereld waar geweld en moord aan de orde van de dag zijn, maar waar je kunt overleven en liefhebben.

Rafels van Rio vertelt het verhaal van Hiago, die zijn ouders verloor tijdens een overval in hun huis door de politie. Van Julia, wier dochtertje is overleden en die Hiago onder haar hoede neemt. En het verhaal van Renato, de verbitterde politieagent die meewerkt aan een operatie om de drugsbaron die de favelas terroriseert uit te schakelen.

Gijs Wanders • Rafels van Rio • gebonden, 176 pag • ISBN: 978 90 477 0672 4 • prijs: € 14,95 •

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.