Home / archiefcentraal / voorzitter gvn neemt afscheid

voorzitter gvn neemt afscheid

Gymnastiekvereniging Nieuwleusen heeft donderdagavond afscheid genomen van voorzitter Mariëtte Holterman. Mariëtte heeft zich sinds 2006 vol enthousiasme ingezet als bestuurslid van GVN, waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter. Na 8 jaar heeft ze te kennen gegeven dat het tijd is om de GVN te verlaten. Tijdens het voorzitterschap heeft Mariëtte naast alle algemene en beleidszaken onder andere de sponsoring en pr verder opgezet met hele mooie resultaten.

“Destijds ben ik gevraagd om toe te treden als lid, in het bestuur van de GVN, hierover moest ik even nadenken, maar omdat mijn dochter veel plezier beleefde bij de club, vond ik het nodig om een bijdrage te leveren. Een vereniging kan niet zonder een bestuur en om het verenigingsleven in ere te houden, vind ik dat we met zijn allen deze maatschappelijke verantwoordelijkheid moeten dragen”, zei Mariëtte.

“Ik had totaal geen ervaring met besturen, maar na 8 jaar kan ik alleen maar zeggen dat het een geweldige ervaring is geweest en ik hiervan zeer veel heb geleerd. Zelfs voor je persoonlijke ontwikkeling kan ik dit iedereen aanraden. Belangrijk was voor mij dat je een leuke club mensen om je heen hebt, die een stuk betrokkenheid tonen voor de vereniging en inzien dat je samen een vereniging maakt. Deze betrokkenheid heb ik ook altijd gemerkt bij de, zittende en gaande, bestuursleden en bij het hele trainerskorps. Tevens heb ik twee hoogtepunten meegemaakt met het 45- jarig en 50- jarig bestaan van de GVN. Heel trots kan ik terugkijken op een geweldige periode en ik hoop dat de vereniging nog lang mag bloeien en groeien!”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.