Home / archiefcentraal / volco 2 zet sponsor in het zonnetje

volco 2 zet sponsor in het zonnetje

De mannen van volleybalvereniging Volco hebben met een ludieke actie hun hoofdsponsor DOUWES DUMP in het zonnetje gezet. Vorige week stond in de krant een advertentie waarbij werd aangegeven dat DOUWES DUMP ging opruimen. Veel Ommenaren kwamen op 31 mei naar de winkel om te kijken of er iets voor hen bij was. Echter, ze werden verrast door het hele team van VOLCO Heren 2. De mannen hadden een BBQ geregeld en de klanten konden gratis een hamburger ophalen bij de mannen. Ook koffie en fris hadden de mannen geregeld. Het was lekker warm weer en de mannen moesten meer dan 120 hamburgers bakken in twee uur tijd.

“Reinier zet zich al heel veel jaren in als sponsor voor Heren 2. We zijn een team dat dit jaar weer kampioen zijn geworden en wilden de sponsor hiervoor bedanken. Je hoopt natuurlijk dat hij dan volgend jaar zich weer wil inzetten om de volleybalvereniging te supporten”, aldus Sieme leuninge.

De advertentie was een ludieke actie om hem wat publiciteit te geven en hem te bedanken voor het afgelopen seizoen. Als afsluiting hadden de mannen een ‘platte’ kar geregeld en zijn de mannen door het centrum van Ommen getoerd om met veel kabaal het kampioenschap te vieren.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.