Home / archiefcentraal / van dedem marke scoort vier sterren

van dedem marke scoort vier sterren

Locatie van Dedem Marke in Dedemsvaart, onderdeel van de Baalderborg Groep, heeft donderdag 4 van de 5 sterren gekregen voor Gastvrijheidszorg met Sterren. In Utrecht mocht een delegatie van de Baalderborg Groep tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg met Sterren 2014 in het Beatrix Theater in Utrecht deze sterren in ontvangst nemen. Een schitterend resultaat!

Bij locatie Van Dedem Marke is in 2012 en 2013 stevig geïnvesteerd in de uitstraling, sfeer en kwaliteit van het gebouw en inrichting. Ook is een gastvrijheidsconcept uitgerold dat tot uiting komt in het hele gebouw; de appartementen, de tuin, Restaurant De Meent, de winkel, de serre en in Fit, Mooi & Wijs. Nog veel belangrijker is het gedrag van de medewerkers.

Alle 260 medewerkers van Van Dedem Marke zijn getraind op het gebied van gastvrijheid en ook de vrijwilligers hebben een bijeenkomst gehad over de te varen koers. Samen werd bedacht wat onder gastvrijheid wordt verstaan, wat resulteerde in ‘zo zijn onze manieren’, een opsomming van gedragsregels voor onze medewerkers.

Een ander belangrijk onderdeel van gastvrijheid is gezond en lekker eten en genieten van een goede maaltijd in een prettige ambiance. Ook hier is hard aan gewerkt in Restaurant De Meent.

Dit jaar deden ruim 230 zorgaanbieders mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren. De deelnemers zijn beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score hebben ze sterren toebedeeld gekregen. Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.