Home / archiefcentraal / uitslag ballonnenwedstrijd koningsdag

uitslag ballonnenwedstrijd koningsdag

Op koningsdag 2014 lieten veel kinderen van de basisschool,tijdens de aubade in Ommen hun ballon de lucht in gaan. In de hoop dat hun ballon het verst zou komen. Afgelopen weken zijn meerdere kaartjes binnengekomen bij de Oranjeverenging Ommen.

Op maandagochtend 16 juni gingen twee leden van het bestuur van de Oranjeverenging Ommen, de scholen langs om de prijsjes uit te reiken. Zij werden met enthousiasme ontvangen op de scholen. Een gedeelde eerste prijs is gewonnen door Lars Marsman van OBS Nieuwe Brug en Carlijn Corté van het Koloriet. Zij mochten beide een klein geld bedrag in ontvangst nemen. Hun ballonnen kwamen beide terecht in Anjum (Fr). In totaal werden tien prijsjes uitgereikt. De overige ballonnen zijn ook allemaal in Friesland terecht gekomen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.