Home / archiefcentraal / tv lemele huldigt jubilarissen tijdens jubileum

tv lemele huldigt jubilarissen tijdens jubileum

Onder bijzonder fijne weersomstandigheden heeft Tennis Vereniging Lemele zaterdag haar 25-jarig jubileum gevierd. Ruim 150 leden, oud-leden, donateurs en sponsoren waren getuige van de huldiging van 24 jubilarissen, het onthullen van het clublogo en de presentatie van het jubileummagazine.

Voorafgaand aan de feestelijkheden stond een jeugdclinic op het programma, georganiseerd door tennislerares Hester Verbeek. Na de ontvangst van de gasten sprak voorzitter René van der Linde, lovende woorden over diverse mensen die al vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de club. Zo werden Jan Bennink, Wil Kleinlugtenbelt, Martien Wilts, Rina Wetering, Gerda Bennink en Hennie Schuurman extra in het zonnetje gezet vanwege hun verdiensten in diverse commissies. Arie de Jong en Hennie Schuurman werden tot clubiconen benoemd omdat zij in de afgelopen 25 jaren de meeste clubkampioenschappen hebben binnengesleept.

De voorzitter memoreerde verder aan diverse historische gebeurtenissen en anekdotes uit de clubgeschiedenis. Namens de gemeente Ommen sprak wethouder Ko Scheele mooie woorden over de sfeer die hij binnen de vereniging had waargenomen. Oud-secretaris Siem Muis (86) omlijste het geheel met een spontane toespraak over de fijne periode die hij als mede oprichter en eerste secretaris, als import Lemelenaar, had ervaren.

Hierna schoven de dj’s de volumeknop omhoog en werd er gefeest tot in de kleine uurtjes. Na afloop lag er voor alle aanwezigen een jubileummagazine klaar waarin uitvoerig de historie van de tennisvereniging en alle andere feiten en cijfers beschreven staan.

Het bestuur van TV Lemele werd door de aanwezigen met een luid applaus bedankt voor de organisatie van dit evenement.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.