tennissers ommen mix 1 kampioen

Het Mix 1-team van Tennis Club Ommen is vorige week kampioen geworden. Een verrassend feit, want het team is dit jaar voor het eerst samen aan de voorjaarscompetitie begonnen. Om een goede start te kunnen maken, werd het team door Fysiotherapie De Carrousel voorzien van nieuwe shirts (op de foto vertegenwoordigd door sportfysiotherapeut Esther van Aalderen links en manueel therapeut Erik Viscaal rechts).

Dankbaar kon zo de competitie beginnen. Ronald Harthold (aanvoerder), Albert Smits, Thijs Scholte, Angela Schipper, Hilde Koggel en Thea Vosjan gingen de strijd aan. Althans dat was de bedoeling. Een aantal blessures bij de dames gooide roet in het eten. Gelukkig kon Joke Schuurman het team als vaste invalster versterken.

Zeven zaterdagen werden er op de tennisbaan gestreden. Telkens werden er vijf wedstrijden gespeeld, een heren- en damesenkel, een heren- en damesdubbel plus een mix dubbel. Drie maal werd er thuis op sportpark Westbroek gespeeld, viermaal ging de ploeg op bezoek bij clubs in de regio (Wierden, Almelo Luctor et Emergo, Balkbrug en Almelo Veenhorst).

Op de laatste wedstrijddag moest er nog één partij gewonnen worden. Dat er uiteindelijk zelfs vier wedstrijden werden gewonnen, gaf nog meer glans aan het Kampioenschap. Alle zeven competitiedagen zijn met winst afgesloten, een knappe prestatie van deze tennissers. Een promotie naar de derde klasse is het gevolg, een uitdaging die dit team graag aan gaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.