tempur slaapadviesdag bij bos bedden

“Slapen op een Tempur matras is een ongekend bijzondere beleving”, weet Bos Bedden. “Op het gebied van drukverlagende matrassen is Tempur de onbetwiste nummer één. Serieus uniek in ligcomfort en uniek in duurzaamheid. Niet voor niks biedt Tempur maar liefst een indrukwekkende vijftien jaar garantie op de matras en dat geeft meteen vertrouwen.”

“Daarmee zitten klanten vijftien jaren vast aan een geweldig goed matras en dan wil men wel de juiste keuze maken”, stelt de slaapspecialist. Speciaal voor deze klanten heeft Bos Bedden in Nieuwleusen op 31 mei de Tempur slaapadviesdag. De hele dag van 10.00 tot 17.00 uur is er een Tempur specialist in de showroom aanwezig om hen vrijblijvend en deskundig te adviseren. Alle vragen die men al eens wilde stellen, kan men dan kwijt en uiteraard mag men uitgebreid de geheel vernieuwde matrassencollectie uitproberen.

Tempur matrassen zijn onder te verdelen in drie lijnen. Original voor een ondersteunend gevoel. Wie liever een wat zachter matras heeft, zit helemaal goed met de Cloud matrassen. Voor klanten die zich beter kunnen vinden in een wat traditioneler en steviger gevoel, zijn de Sensation matrassen de juiste keuze. Alle drie matraslijnen zijn weer beschikbaar in verschillende diktes met subtiele verschillen in comfort. Uiteindelijk is er voor iedereen altijd wel een geschikte Tempur matras.

Voor wie bijna overtuigd is of nog een klein zetje nodig heeft, is er op 31 mei de Tempur slaapadviesdag bij Bos Bedden, Premium Tempur dealer.

Bos Bedden

Den Hulst 33

7711 GK Nieuwleusen

(0529) 48 12 23

www.bosbedden.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.