Home / archiefcentraal / tegelhuys breidt uit met keramische tuintegels

tegelhuys breidt uit met keramische tuintegels

Tegelhuys Ommen heeft het assortiment uitgebreid met een productgroep die je misschien in eerste instantie niet bij een tegelshowroom zou zoeken. Keramische tuintegels. Waar voorheen in iedere tuin, op ieder terras, balkon of dakterras de betonnen tegel werd gebruikt, doet de keramische tuintegel zijn intrede. Tegelhuys Ommen legt de keuze uit.

“Waarom je dit bij ons mag verwachten? Heel simpel. Qua materiaal is het exact hetzelfde als een vloertegel voor binnen, máár ten opzichte van bijvoorbeeld een bouwmarkt of tuincentrum bieden wij een assortiment keramische tuintegels aan die ook qua design aansluit bij de vloertegel van binnen. Hierdoor kun je de uitstraling van binnen doortrekken naar buiten.

Naast dat keramische tuintegels gewoon ontzettend mooi zijn, hebben ze ook een aantal voordelen ten opzicht van de aloude betontegels. Zo zijn ze krasbestendig, vuilafstotend, vorstbestendig, kleurvast en slechts 2 centimeter dik, waardoor ze qua gewicht ook nog eens lager zijn.”

De verwerking van keramische tegels kan op verschillende manieren, ook afhankelijk van de situatie natuurlijk. “Ze zijn los te leggen in zand, te verlijmen op beton of in drainagemortel. Maar er zijn ook tegeldragers leverbaar. Tegeldragers zijn er zowel in verstelbare- als niet-verstelbare uitvoering. Heb je bijvoorbeeld een balkon of dakterras, dan kun je met verstelbare tegeldragers heel makkelijk draden en buizen wegwerken. Bovendien voorkomen deze tegeldragers dat je de ondergrond beschadigd. Kortom, keramische tuintegels zijn zeker het overwegen waard wanneer je dit voorjaar je tuin, balkon of dakterras onder handen neemt.”

Meer informatie vind je op www.tegelhuysommen.nl, 0529-467784, info@tegelhuysommen.nl of kom langs bij Tegelhuys Ommen aan de Strangeweg 24 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.