team lemelerveld rijdt sterk in sittard geleen

Op zondag 29 juni 2014 werd in het Limburgse Sittard-Geleen een Nationale MTB-wedstrijd georganiseerd, een nieuwe wedstrijd op de mtb-agenda. De renners werden positief verrast met een heuvelachtige en technische omloop. De voor de wedstrijd gevallen regen maakte het parcours nog lastiger en uitdagender.

Bij de junioren stond Dennis van de Kruisweg namens ATB & Cyclocross Team Lemelerveld aan het vertrek. Op het zware parcours was het zaak om niet te snel te beginnen. Dennis paste zijn tactiek hierop aan en kon zodoende van begin tot eind stand houden op posities net buiten de eerste tien. Met een 11e plaats kon hij terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

Raymond van de Kruisweg en Niels Luisman reden hun wedstrijd bij de Elites/Beloften. Raymond passeerde de finish na een solide wedstrijd als 13e en Niels volgde op plaats 17.

Bij de Amateurs reed Jeroen Wessel vanaf de eerste ronde in de tweede groep mee. Tijdens het middengedeelte van de koers was het stuivertje wisselen op de plaatsen drie t/m vijf. Na een wat mindere laatste ronde kwam Jeroen uiteindelijk als 5e over de eindstreep.

Tijdens de wedstrijd voor Nieuwelingen begon Rubin van de Kruisweg sterk. Tijdens de tweede wedstrijdhelft moest Rubin wat plaatsen prijsgeven op het zware parcours. Hij finishte als 24e.

Lyan Rensen besloot deel te nemen aan de NRW Cup in Solingen om haar tweede plaats in het klassement te verdedigen. Ook hier lag de technische omloop er nat bij. Naar eigen zeggen reed ze een redelijke wedstrijd totdat ze te kampen kreeg met een leeglopende achterband. Na lucht bijgepompt te hebben kwam Lyan uiteindelijk als 4e over de finish.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.