Home / archiefcentraal / stokvisdennen op trainingskamp met olympiers

stokvisdennen op trainingskamp met olympiers

Mede dankzij gastoptredens van Olympisch schaatsers Lotte van Beek en Ronald Mulder was het trainingskamp van IJsclub Stokvisdennen samen met Schaatsvereniging Zwolle weer een geweldig succes! De locatie was deze keer de Cristinahoeve in Hattem.

Ruim zestig kinderen tussen 7 en 17 jaar hebben gelachen, getraind, gezwommen, gebarbecued, gevoetbald en weinig geslapen. Precies hoe een kamp hoort te zijn dus. En…zowel de begeleidende ouders als de kinderen hebben het overleefd. Reden genoeg dus om al snel weer te beginnen met de voorbereidingen voor het kamp van volgend jaar!

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.