Home / archiefcentraal / scouting dalfsen start bevergroep

scouting dalfsen start bevergroep

De Bevers is een groep voor kinderen van 5 tot 7 jaar. De opkomsten worden iedere zaterdag gehouden van 14.00 tot 15.30 uur en beginnen op 13 september bij het clubhuis van Scouting Dalfsen. Tijdens de opkomsten ga je spellen doen zowel binnen als buiten, knutselen, naar het bos gaan en nog veel meer. De scouting stuurde ons een bericht.

‘Elke maand zullen we werken met een thema waar we vier opkomsten aan verbinden. Vindt uw kind het leuk om elke week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en dingen te leren? Neem dan vooral een kijkje bij de Bevers! Bij minimaal 10 aanmeldingen gaan we van start. Mochten u en uw kind interesse hebben in deze groep of mocht u iemand kennen die interesse heeft, geef u dan op via bevers@scoutingdalfsen.nl.

Opgave betekent niet direct lidmaatschap, kinderen kunnen vrijblijvend drie keer een opkomst meedoen. Wanneer u zich opgeeft kan ik u ook op de hoogte houden over de Bevers. Mocht u nog vragen hebben kunt u ook altijd mailen.Meer informatie over Scouting Dalfsen is te vinden op www.scoutingdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.