Home / archiefcentraal / schatkist vol afscheid bij boemeltreintje

schatkist vol afscheid bij boemeltreintje

Speel-o-theek ’t Boemeltreintje in Ommen bezit sinds kort ‘Een schatkist vol afscheid’. Deze schatkist is gevuld met materialen die kinderen kunnen helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. De schatkist is ontwikkeld door Yarden uitvaartzorg.

Je vindt hierin onder andere knutselmateriaal om het aanwezige fotolijstje te versieren en een mooie tekening in te kleuren. In de schatkist zit leesmateriaal voor kinderen en volwassenen. Er zijn twee kwartetspellen, waarvan de ene speciaal gericht is op jonge kinderen, kinderen met een licht verstandelijke beperking, en kinderen met ASS. Ook zit Melvin, de handpop, in de schatkist waarmee ouders/verzorgers spelenderwijs kinderen kunnen helpen in het uiten en delen van gevoelens. In de schatkist treft u een lijst van zaken die de schatkist bezit en welke materialen je mag houden.

Leden kunnen de ‘Schatkist vol afscheid’ maximaal drie weken zonder kosten lenen. Niet-leden kunnen de schatkist vol afscheid maximaal twee weken lenen tegen een kleine vergoeding. Wil je de schatkist een week lenen, dan betaal je3 euro, voor twee weken zijn de kosten 5 euro. Van iedereen wordt een borg gevraagd van 20 euro, deze krijg je bij inlevering weer terug.

Openingstijden

Maandagmorgen van 10.00-11.30 uur

Woensdagmiddag van 14.30-16.00 uur

Donderdagavond van 19.00-20.30 uur

Vrijdagmiddag van 14.30-16.00 uur

Adres: Chevalleraustraat 14 in Ommen

E-mail: boemeltreintjeommen@gmail.com of www.boemeltreintje.wordpress.com

Telefoon tijdens openingstijden: 06-48741115

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.