Home / archiefcentraal / ruinemans wint vechtdaleditie fotowedstrijd

ruinemans wint vechtdaleditie fotowedstrijd

Amateurkunstenaar Bert Ruinemans uit Dedemsvaart is als winnaar uit de bus gekomen van de tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) gehouden fotowedstrijd Kijk kunst! Kunst voor het raam! Dalfsenaren Bert René Brinkman en Adriaan Holsappel behaalden achtereenvolgens de tweede en derde prijs.

Om aan de wedstrijd mee te kunnen doen, plaatsten deelnemers tijdens de WAK een door henzelf gemaakt kunstwerk achter het raam en hingen daar de poster “Kijk Kunst! Kunst voor het raam!” van WAK Nederland naast. Vervolgens maakten zij een foto van dit geheel.

Een deskundige Vechtdaljury, bestaande uit Wil van der Linden van Hardenberg Art, beeldend kunstenaar Azat Malikov uit Ommen en Dea Jans, voorzitter van Kunst om Dalfsen, vielen unaniem voor de geraffineerde compositie van Bert Ruinemans. Uit handen van cultuurmakelaar Renée Nieuwenstein ontvingen de winnaars een streekproductenpakket uit het Vechtdal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.