rabobank sponsort dedemsvaart natuurlijk

Tweede Pinksterdag vindt aan de Kotermeerstal in Dedemsvaart de eerste editie plaats van het nieuwe festival Dedemsvaart Natuurlijk!. Het gratis eendaagse evenement biedt veel vertier voor het hele gezin. Onder meer workshops, demonstraties, veel muziek, horeca en een braderie. Rabobank Vaart en Vechtstreek is hoofdsponsor.

Het festival aan de oevers van de Kotermeerstal staat in het teken van ongedwongen gezelligheid voor het hele gezin. Dedemsvaart Natuurlijk! verbindt op 9 juni van 11.00 tot 20.00 uur de thema’s sociaal, natuur, cultuur en gezondheid met recreatie. “Een gezonde, ontspannen dag met veel muziek en tal van activiteiten, waaronder een braderie, workshops en een grote picknick voor alle bezoekers”, aldus Arsanio Wiet, voorzitter van de organiserende stichting Hollands Talent. Het festival staat inmiddels startklaar en is voor iedereen gratis toegankelijk. En dat dankzij vrijwilligers, bedrijven en organisaties die hun enthousiasme hebben omgezet naar sponsoring, vrijwilligerswerk of andere vormen van samenwerking.

Waardering

Rabobank Vaart en Vechtstreek is een van de grotere sponsoren. “Met ons sponsorschap willen we laten zien dat we het belangrijk vinden dat mensen in Dedemsvaart elkaar ontmoeten. Dit festival biedt de kans om samen een gezellige dag aan de Kotermeerstal te beleven. We waarderen daarbij de inbreng van al die partijen die dat mogelijk maken. En natuurlijk waarderen we de inzet van Arsanio om dit evenement op poten te zetten”, aldus accountmanager Asse Smit.

Zelf vraagt Rabobank Vaart en Vechtstreek met een stand aandacht voor het maatschappelijke Fonds Coöperatief Dividend (FCD). Bezoekers kunnen een (maatschappelijke) wens in een speciale wensboom hangen. De FCD-commissie van de Rabobank neemt de vijf meest aansprekende lokale projecten in behandeling. Verder is Rabobank naamgever van het hoofdpodium voor de muziek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.