Home / archiefcentraal / portengen 4 3 3 hoort bij nederlandse cultuur

portengen 4 3 3 hoort bij nederlandse cultuur

Wij zijn bekend om het laten zien van goed voetbal. Wij zijn geen land waarin het resultaat is het enige wat telt.”

Het Nederlands Elftal is volgens Peter niet in staat om het WK te winnen. Peter denkt niet dat wij dit jaar tegen de andere grote voetbalnaties kunnen opboksen. “Als we de poulefase doorkomen vind ik het al een hele prestatie. Ik schat landen als Spanje en Chili toch wel hoger in dan Nederland op dit WK. Misschien moeten we ons wel fixeren op volgend jaar. Er komt een goede lichting aan die over een paar jaar in het buitenland kunnen schitteren.”

Portengen vervolgt: “Wij kunnen niet opboksen tegen de andere grote voetbalnaties. We hebben al mazzel als we de poulefase overleven. Ik zet landen als Spanje en Chili toch wel boven ons. Jongens als Davy Klaasen en Daley Blind kunnen grote spelers worden waar wij het volgende WK veel aan gaan hebben.”

Peter Portengen, trainer van Sercodak Dalfsen

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.