peter reumer oranje gaat niet ver komen

Maar helemaal kansloos zijn we niet volgens Reumer. “Als ze switchen naar een 5-3-2 systeem en meer vanuit de controle van achteruit spelen, hebben ze nog een kans. We hebben voorin namelijk spelers die vanuit niets iets kunnen maken. Maar dan moet Robin van Persie of Arjen Robben het wel op de heupen krijgen.”

Wie het WK gaat winnen? Daar is Peter nog niet helemaal uit. “Ik geef natuurlijk het gastland grote kans maar je moet de Spanjaarden en de Duitsers ook niet onderschatten. Spanje heeft het EK en WK gewonnen en heeft nog steeds een erg sterke ploeg. Ook heeft voor mij Argentinië zeker kans. Zij hebben natuurlijk Messi, dat is een speler met exceptionele klassen. Het kan maar zo zijn dat hij dit WK ‘de man’ wordt.”

Peter Reumer, hoofdtrainer van SV Dalfsen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.