Home / archiefcentraal / pec speler drost weer vrij

pec speler drost weer vrij

Dat gebeurde na een vechtpartij in een horecagelegenheid.

PEC Zwolle heeft dinsdagmorgen een gesprek met de speler gehad. “Jesper heeft aangegeven dat hij de situatie enorm betreurt. Zowel Jesper als PEC Zwolle vertrouwen in een correcte afhandeling van de zaak door Justitie,” laat PEC Zwolle in een verklaring weten.

Drost zat sinds vrijdag vast, omdat hij zou in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen in Steenwijk met zijn auto hebben aangereden na een ruzie. Drost wordt verdacht van poging tot doodslag en het verlaten van de plek van een ongeluk.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.