oude wesselink gooi systeem maar om

Ik zou altijd zorgen dat Sneijder speelt. Hij heeft te veel klasse om ernaast te staan. Je moet alleen even kijken of je hem naast De Jong neerzet of dat je hem naar voren schuift en Blind op deze plek zet. Maar van Blind ben ik eigenlijk niet zo kapot. Die kan je beter linksback zetten dan op het middenveld. Naast De Jong zie ik liever een meer dynamische speler. Maar dat is misschien omdat ik daar meer van houd.”

Wie er winnaar wordt van het WK is volgens Wesselink nog niet helemaal zeker. Volgens Marcel zijn er meerdere grote kanshebbers voor de WK titel zoals: Spanje, Argentinië, Duitsland en natuurlijk Brazilië. Ook heeft hij een toch wel wat verassende outsider. “Ik vind België een gevaarlijke outsider. Ze hebben dit jaar veel spelers met internationale ervaring zoals: Thomas Vermaelen, Vincent Kompany en oud-Ajacied, Jan Vertonghen. Deze spelers hebben een sterke persoonlijkheid en kunnen de jonge pikkies in het elftal wel op sleeptouw nemen.”

Marcel Oude Wesselink, directeur RTV Oost

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.