Home / archiefcentraal / opening en open huis potstal hoonhorst

opening en open huis potstal hoonhorst

De nieuwe Potstal in Hoonhorst wordt op vrijdag 4 juli officieel geopend. Een dag later is er van 11.00 tot 15.00 uur een open dag. Diverse verenigingen zullen zich dan presenteren en je hebt de mogelijkheid om het gehele gebouw te bezichtigen. Duurzaam Hoonhorst is aanwezig om de duurzame maatregelen van de nieuwbouw toe te lichten.

In augustus 2013 is begonnen met de sloop van de oude Potstal. Dankzij subsidies en medewerking van onder andere de Provincie Overijssel en de gemeente Dalfsen is het mogelijk geworden om een nieuwe Potstal te bouwen welke onderdeel uitmaakt van het Kulturhus Hoonhorst. Mede door de inzet van vele vrijwilligers staat er nu een nieuwe Potstal. In samenwerking met Duurzaam Hoonhorst is de Potstal voorzien van talrijke duurzame maatregelen

Omdat bij de Potstal geen ruimte is om te parkeren, verzoekt Stichting de Potstal iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren is mogelijk bij de kerk of elders in het dorp. Je vindt de Potstal aan de Kerkstraat 24.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.