Home / archiefcentraal / onze man in brazilie nabeschouwen

onze man in brazilie nabeschouwen

Ze hadden bij R1 een onderzoekje gedaan naar waar mannen en vrouwen van hielden of juist van baalden als het om voetballen gaat. Vrouwen hielden er van dat het een feestje is met elkaar naar voetbal te kijken. Mannen zijn dol op het speltechnische deel en houden daarom zo van de voor- en nabeschouwing.

“Eigenlijk geloof ik dat onderzoek niet”, zei de presentatrice, maar dat onderzoek was toch heus door Radio1 zelf gedaan en bestond uit vragen aan het eigen luisteraarspanel. Onze Man gelooft wel vaker niet wat er in deze wereld allemaal onderzocht wordt. Dat geldt ook voor die voor- en nabeschouwingen. Speelt Clasie of De Guzman. Wordt Blatter herkozen of moet ie weg. Is 4-3-3 beter dan 5-3-2. Is Van Gaal naast een hufter ook een goede trainer en zo ja, is hij dan ook een goede bondscoach? Iedereen denk er anders over, en iedereen weet het zeker.

Onze Man kan er niet genoeg van krijgen: voorbeschouwen bij de NOS; in de rust naar de Belg want die hebben geen reclame; nabeschouwen met Johan en Wilfred.

Probleem is dat ie nu al dagen te laat in bed komt, terwijl ’s morgens de wekker wel gewoon vroeg af. Gelukkig dat ze het er bij het koffiezet-apparaat op z’n werk ook de hele tijd over voetbal hebben. Ineens is die koffie best wel lekker, en het houdt je zo lekker wakker.

Heb jij ook al slaapgebrek?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.