onze man in brazilie grensgeval

mak van. En Suarez zal er heus niks van leren. En toch zal dat moeten. Hulp heeft ie nodig. Geen straf.

Waar liggen bij voetballen de grenzen eigenlijk?

Kijk, een grensrechter doodtrappen dat gaat te ver, ook al heb je er enorme etters tussenzitten. Bijten is ook een grens, daar spreken we schande van. Maar iemand een doodschop geven dan? Een bewuste elleboogstoot en drie tanden door zijn lip? Pootje haken van achteren. Pootje haken van opzij. Pootje haken van voren?

Onze Man voetbalde eens tegen iemand die hem drie keer onderuit schoffelde zonder dat de scheids het zag. Onze Man klaagde niet, maar waarschuwde de scheids dat hij het bij de volgende actie andersom ook zou doen. “Doe maar” zei de scheids en bij de overtreding ging de tegenstander helemaal door het lint. Blijkbaar mag je iets wel stiekem doen, maar niet in het openbaar.

Onze Man zag net Schweinsteiger een Amerikaan onderuit schoffelen. Bradley zette dat recht met een gestrekt beentje op een andere Duitser. Ach, zo gaat dat. Alhoewel Onze Man alles van Schweinsteiger erger vindt, wat dan ook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.