nieuwleusen maakt zich op voor europese week

De vereniging Activiteiten Noord in Nieuwleusen houdt in de week van 16 tot en met 21 juni weer de Europese week. Naast een aantal vaste onderdelen, zoals op de maandag de oldtimeravond en op woensdag de braderie, is er ook een aantal nieuwe (vernieuwde) onderdelen.

De opzet van de kindermiddag is deels veranderd. Gebleven zijn de springkussens, limonade en popcorn voor de basisschoolleerlingen, nieuw is o.a. een talentenjacht en kinder-schminken. Wil jij laten zien wat je kunt, in de vorm van muziek, zang, dans, toneel of ….. Alleen of met meer. Alles is mogelijk op dinsdagmiddag tussen half 4 en ongeveer 18.00 uur. Deze talentenshow wordt gehouden i.s.m. de jongerenwerkers van SMON Welzijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nanda Knol via 0529 482121 of mail naar nanda@smon.nl

Op woensdag braderie, donderdagmiddag en avond een fiets- en wandeltocht en ’s avonds dartwedstrijden. Vrijdag gaat ‘Op z’n Hollands’. Voor de koopavond zijn wij nog op zoek naar volwassen (Nederlandstalige) zangers, zangeressen, muzikanten e.d. Wilt u uw (ongekend) talent tonen aan het winkelende publiek? Aanmelden of vragen? secretariaat@nieuwleusen-noord.nl

Na afloop van de koopavond zal er een eindfeest worden gehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.