Home / archiefcentraal / nienke de wild nieuwe aanwinst sercodak

nienke de wild nieuwe aanwinst sercodak

Sercodak Dalfsen heeft voor komend seizoen Nienke de Wild aangetrokken. De speelster (18) uit Diemen is afkomstig van VOC Amsterdam. “Nienke is als jonge linkshander en met haar lengte een speelster die we graag in onze selectie wilde hebben. Ze past prima in de nieuwe jonge groep en kan zich aan de rechterkant samen met de ervaren Debbie Bont daar goed ontwikkelen”, aldus manager Rene Cloo.

Eerder versterkte Sercodak Dalfsen zich al met Debbie Bont, Kelly Dulfer, Janneke Vandewall, Angela Steenbakkers, Kristy Zimmerman, Tess van Buren en Fenne Rijks. Het team van Peter Portengen zal op 11 augustus het nieuwe seizoen starten met een drietal stages in Duitsland. In het eerste weekend van september begint de Nederlandse competitie om alvorens op 20 en 21 september de 1e ronde van de Champions League te moeten spelen. Donderdag 26 juni a.s. is in Wenen de loting van de Champions League.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.