Home / archiefcentraal / nederlands elftal kijken voor het goede doel

nederlands elftal kijken voor het goede doel

Vanavond is de WK-wedstrijd Australië – Nederland ook op een groot scherm te zien bij Het Boskamp in Dalfsen. Het Boskamp wil hiermee mee helpen aan de fondswerving voor gedupeerde ouders van het zwembad in Dalfsen. Er wordt 5 euro entree geheven, dit bedrag gaat volledig naar dat doel. Daarnaast is er een aangepast consumptie tarief deze avond en zullen de tafels ook nog eens worden voorzien van pinda’s. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

Laarman Dalfsen heeft belangeloos zijn medewerking hier aan verleend. Dus de beeldkwaliteit (HD) is super. Maar je moet je wel even opgeven, zodat Het Boskamp een indicatie heeft van het aantal te verwachten personen. Dat kan via info@hetboskamp.nl

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.