Home / archiefcentraal / lpo kritisch over kleinere topstructuur

lpo kritisch over kleinere topstructuur

De Lokale Partij Ommen (LPO) is kritisch over de kleinere topstructuur van de bestuursdienst Ommen – Hardenberg. De partij vraagt zich af of de gemaakte bezuinigingsafspraken wel binnen de gestelde termijnen gehaald worden en of de afgesproken krimping van het personeel wel binnen de gestelde termijn en frictiekosten gehaald worden.

Volgens de bestuursdienst zorgt de aanpassing van het organisatiemodel van de bestuursdienst voor een tweehoofdige directie met korte lijnen tussen de gemeentebesturen en de ambtelijke organisatie. Dit moet er toe leiden dat er meer integraliteit, een betere bedrijfsvoering, dienstverlening en productie van de ambtelijke organisatie bereikt wordt.

LPO wil ook weten of er doelstellingen zijn, wat de consequenties zijn wanneer de nieuwe directie de doelstellingen niet haalt en of het klopt dat de vorige directie een tijdelijke aanstelling had en dat er op deze wijze geen dubbele lasten ontstaan voor twee nieuwe en twee ex-directieleden. Wanneer er wel sprake is van dubbele lasten, wil de LPO weten wie die extra kosten draagt en voor hoe lang.

Lees ook

College B&W bezoekt Lemelerveld

LEMELERVELD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoeken op 11 februari Zaal Reimink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.