Home / archiefcentraal / leraren hoogengraven dalton gecertificeerd

leraren hoogengraven dalton gecertificeerd

Twee jaar geleden zijn de leerkrachten van cbs Hoogengraven in Stegeren ambitieus begonnen aan de opleiding Daltonleerkracht. Onder leiding van docenten van Wenke Daltonconsultants op de Katholieke Pabo Zwolle heeft het team van de basisschool uit Stegeren zich de visie van Dalton eigen gemaakt en de kernwaarden van Dalton vorm gegeven in haar onderwijs, en vooral ook in haar pedagogisch handelen.

Het doel van de school is er in eerste instantie op gericht de leerlingen (mede-)eigenaar te laten zijn van hun leerproces door te richten op zelfstandigheid , samenwerking, verantwoordelijkheid, effectiviteit en reflectie. Zeer inspirerend voor het team is het contact met andere daltonscholen geweest, waar de theorie en de praktijk samenkomen.

Samen met de kinderen is de certificering onder een stralend zonnetje gevierd met een lekker ijsje. Voor de komende periode richt het team zich op verstevigen van de daltonpijlers, met als doel het verkrijgen van de daltonlicentie voor de school.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.