Home / archiefcentraal / lemelerveld spettert

lemelerveld spettert

Het Zwembad Heidepark stond afgelopen weekend in het teken van Lemelerveld SpetterT. Mede door de inspanning van de carnavalsgroepen de Paria’s, Goed te Passe en Kansloos FM was er een ruim aanbod aan activiteiten op het Zwembad Heidepark.

Zaterdagmiddag streden negen stoere kerels om de titel Sterkste Man van Lemelerveld. Het werd een spannende strijd en na verschillende krachtmetingen ging Jeroen Evers met de beker aan de haal. Zaterdagavond werd het team Sukerbiet met de meeste voorkeursstemmen gekroond tot sportteam van het jaar. Nadien werd het onder aanvoering van DJ Hitch nog een gezellig feestje gevierd.

Op zondagmiddag werden de Lemelerveldse jeugdkampioenen feestelijk gehuldigd in het Holland Heidepark House. Maar liefst 175 kinderen uit 16 jeugdteams werden in het zonnetje gezet voor hun sportieve prestaties. De traditionele zondagse familiemiddag trok vele gezinnen die zich uitstekend vermaakten op het Zwembad Heidepark.

Lemelerveld SpetterT werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van vele lokale bedrijven waarvoor de stichting Olé graag haar dank wil uitspreken.

Ook Johan Bokma maakte foto’s. Zijn foto’s vind je hier

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.