Home / archiefcentraal / leerlingen het koloriet op leeuwenpad

leerlingen het koloriet op leeuwenpad

De ouders van Het Koloriet uit Ommen bracht hun kinderen woensdag niet zoals gebruikelijk naar school, maar naar het speelbos op de Lemelerberg. Hier was de zogenaamde ‘meesters- en juffendag’. De dag waarop alle meesters en juffen hun verjaardag vieren.

De groepen 1 tot en met 4 liepen de verkorte leeuwenroute en de groepen 5 tot en met 8 de lange versie. Onderweg moesten er allerlei opdrachtjes worden gedaan. Ook werden de informatieve klapdeksels goed bestudeerd.

Dat je op de Lemelerberg niet alleen konijntjes en schapen tegenkomt werd al snel duidelijk. Ineens lag daar een levensechte koe te loeien in de heide. De jongste kinderen waren opgelucht toen ze zagen dat het loeiende beest hun eigen juf Jenny was die lekkere snoepjes uitdeelde.

Na de wandeling konden de kinderen genieten van chips, drinken en een ijsje. Daarna nog even ravotten in het speelbos. Een unieke manier om te vieren dat alle meesters en juffen weer een jaartje ouder zijn.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.